Joanna

egen spadag hemma
Jag sitter just nu med blackmask i ansiktet, fötterna är insmorda med kokosolja och är i plastpåsar och det knäppaste är nog att även mina händer är insmorda med kokosolja och är i plasthandskar.  Jag kan lova er att ni skulle få er ett gott skratt om ni såg mig just nu, det ser så sjukt ut! Men ack så effektivt. 
Fötterna blir som babyrumpa och jag hoppas på att även mina händer kommer bli det då dom alltid blir så extremt torra och frasiga nu under vintertid. 
 
Nu kanske ni undrar varför jag har händer och fötter i kokosolja och plastpåsar/plasthandskar ovanpå, men det gör verkligen susen. Kokosolja gör underverk för torra och hårdhud under fötterna och plastpåsen är bara för att fötterna ska få suga i sig det dom behöver istället för att strumporna eller golvet ska bli oljiga, jag har nämligen strumpor ovanpå plastpåsarna för att dom ska sitta kvar. 
Så då brukar jag passa på medans jag har mask som ska sitta i ca 20-30 min för det brukar även räcka för fossingarna, men ibland kör jag på längre beroende på hur kvällen ser ut. Nu behöver mina hundar ut så fort jag är klar med masken så därför 
 
Det här är bland det bästa med att leva själv utan någon sambo, man kan göra precis vad man vill och när man vill. Sen också att alltid ha på sin musik i bakgrunden! det är pricken över i:et.