Joanna

long time no see
Hej! 
 
Det var visst ett tag sen sist. Denna gång kan jag lova att det inte är lika nedstämt inlägg och det beror på att jag trots allt mår bättre. 
Jag har haft flera dagar i rad som har varit bra, skönt! 
 
I tisdags så var jag hos psykologen eller ja samtals terapueten som det heter, eller iaf han jag går hos är en samtals terapuet. Denna gång kändes betydligt bättre än första gången så jag hoppas att det blir bättre för varje gång. Han gav mig lite vettigt tänk när dåliga känslor dyker upp, det är faktiskt ganska skönt att gå och prata med någon okänd men känner ibland att man skulle kunna sitta en hel dag bara för att rensa allt.
 
 
Men nu ska jag ta och rensa ut bilen från grejerna från huset och sen ta en promenad med vovvarna i höstvädret. 
 
Först vill jag bara tipsa om några helt okej serier,  speechless, dynasty och our girl. Just nu tittar jag på Our girl, helt okej serie med snygga män i. Lite ögongodis är aldrig fel när man själv saknar eget ögongodis. 
 
 
Säger hej så länge så kanske det dyker upp något mer inlägg idag. 
empty
Jag som hade tänkt skriva mer här men just nu får det kanske bli lite uppehåll.
Det är otroligt mycket som händer och väldigt många måsten i livet just nu vilket gör att man tappar ork och energi för allt. 
Men jag kan i alla fall säga att år 2017 är mitt värsta år någonsin, vad har inte gått fel detta år?! Man ska inte leva med ånger men just nu ångrar jag även år 2013, där är grunden till detta skit år. Någonstans hoppas man väl på att man lär sig av sina misstag, men just nu känns det väldigt osäkert om jag lär mig av mina många och väldigt sneda felsteg här i livet. 
 
Men imorgon ska Abbe besiktas och där hoppas jag verkligen att han går igenom så att han får komma till sitt nya hem och sen hoppas på att snabbt hitta ett hem till Bamse, dock tror jag att jag måste kastrera så fort jag har fått in pengarna för Abbe. För då är det kanske inte lika panikartat men Bamse måste ändå hitta ett nytt hem snarast. 
Efter dom båda har åkt till sina nya hem så är det slut med hästeriet, jag ska enbart ha djur man kan plocka med sig i bilen om man någon gång behöver fara fort iväg. Dom två kommer nog vara min sista hästar jag kommer äga, tråkigt men så får det vara. Man ska inte ha saker som binder en till en plats, det tog bara ca 9 år för mig att lära mig den läxan. 
 
Och så fort jag har löst denna hemska situation jag är i just nu så ska jag bosätta mig någonstans i detta avlånga land. Får se vart det blir, dock ingenstans där jag har bott tidigare (inte vad som känns nu iaf) utan efter detta får det bli en omstart helt och hållet i livet. 
 
tacksam över mina två lurvbollar! dock ska den där röda saken på fyra hjul fara och flyga. så jag kan bli av med all skit den har tillfört i mitt liv. 
 
 
 
Ny blogg, ny vecka och ny månad
Idag är dagen då jag ska börja göra saker och ting till det bättre. En liten uppdatering av mig själv med andra ord. 
 Jag sitter just nu vid köksbordet med en kopp kaffe vid sidan av datorn och med musik på. Det är riktigt måndagsväder ute idag, inte så konstigt kanske med tanke på att det är 2 oktober och är måndag. Det är nu man längtar efter vintern med mycket snö, så man kan klä sig ordentligt, slippa blöta och lortiga hundar som måste spolas av efter varje promenad.
 Idag ska jag även ta i tu med all packning och städning av huset, det är verkligen på tiden att det händer något. Jag kan inte längre skjuta upp det, bara att ta tjuren vid hornen för saker löser sig inte av sig själv. Jag ska även ta och gå igenom alla saker och se vad som kan säljas, sparas eller slängas.
 
Nej nu ska Joanna ta och sätta fart, få lite eld i röven så det händer något. Kommer förmodligen att uppdatera ikväll eller imorgonbitti. Hej så länge
 
 
det blir en bild på två av mina pälsklingar, men som dessvärre ska säljas! (brustet hjärta hos matte)