Joanna

kluven
Jag vet inte vad som händer just nu men det verkar som om att jag är inne i någon skrivbubbla. Jag tror att det har att göra med att det känns väldigt skönt att skriva här när man känner sig lite ensam och nere. 
 
I måndags ringde min advokat mig, hon förmedlade att Victors advokat hade bett om mina bankuppgifter då Victor ska betala skadestånd till mig, om det ens blir av vill säga. Jag frågade henne om han satt i fängelse just nu, hur länge kommer han sitte inne exakt och när släpps han, men hon kunde inte svara på det så hon hänvisade mig till kriminalvården i Umeå. 
Och nu ikväll kom jag på att tänka på det när jag mejlade över mina bankuppgifter till min advokat. 
 
Men saken är att jag är väldigt kluven i den frågan. En del av mig vill veta exakt för att ha koll och att det på ett vis ger mig känslan om kontroll på situationen även om jag inte alls har det. Den andra delen av mig vill inte veta då det förmodligen är lättare att släppa det helt och försöka gå vidare utan att behöva oroa sig för honom. Det jag menar är att jag tror att jag skulle bli lite orolig och lite rädd om jag fick veta när han släpps från fängelse, av att veta att han är på fri fot.
 
Skulle gärna vilja veta era åsikter om detta. Ska jag fråga efter informationen eller ska jag låta bli?