Joanna

nedräkningen har börjat.
Som vanligt så är det ett tag sen jag skrev här, men vet ni vad det gör mig inget då jag faktiskt skriver enbart när jag känner för det. Det passar mig just nu. 
 
Jag är verkligen helt slut efter en tuff jobbhelg och mina systrar med barn och deras respektive så har det varit fullt hus här, jag har sovit på soffan och hundarna instängda i hallen.. Men vet ni vad?! detta var sista gången jag och hundarna kommer ha det så, vilket jag är otroligt glad över. 
För om 25 dagar kommer vi att flytta ner till Västerås igen, vilket jag är iaf otroligt glad och pepp på.
Det ska bli lite spännande och se hur det går med att ha hundarna såpass centralt, framför allt Myra men med stooor skopa tålamod och att ge henne tid tror jag att det kommer kunna bli bra. Hon är egentligen det jag är mest orolig över, framför allt när det kommer till att vara inneboende hos en man. 
Av henne och Rufus så har hon verkligen tagit stor skada av Victor, mitt våldsamma och extremt hotfulla ex (ja jag vet att jag skrev hans namn nu men vad gör det när det finns miljoner Victor i världen och ingen kan ändå veta vem han är utom dom som har träffat honom via mig). Hon har visserligen alltid varit lite osäker när det kommer till män men nu är hon faktiskt väldigt rädd för män, och framför allt män med mörkare hy (exet har mörkare hy, han är förmodligen adopterad men inget han berättade för mig utan han påstod att hans pappa är lika mörk som han). 
 
När vi åkte tåg fram och tillbaka till Västerås så gick det dock alldeles utmärkt att sitta bredvid en man men när en såndär biljettkontrollant gick förbi så slog det slint hos henne så hon så gott som attackerade honom. Vet inte alls vad som hände egentligen, då han inte var mörk men det jag minns var att han gick väldigt fort förbi och hade liknande skor som mitt ex använde sig av väldigt ofta. Hon försökte bita honom.. vilket verkligen inte är bra men jag kan absolut inte bli arg på henne när det enbart beror på hennes rädsla för män och osäkerheten kring dom. Hon skällde även ut en personal som städade tåget, han var dock mörk och hade neongula kläder på sig och bar på en svartsopsäck så det var inte så jätte konstigt i min mening och man ska även ha i bakhuvudet att hon aldrig har åkt tåg tidigare. 
 
Jag har otroligt dåligt samvete över att jag lät Victor ta med henne när han åkte hem till Umeå en vända, dom var själva i en vecka och jag har verkligen inte en blekaste aning om vad han gjorde med henne för när hon kom hem igen så kände hon inte igen sig alls, hon visste inte om att hon var hemma och hon hälsade knappt på mig.. </3 
Hon låg under min säng större delen av tiden i ca 3 veckor, hade väldigt mörka och tomma ögon och hon blev till och med arg på sin bästis Rufus en gång när dom skulle få kvällsmat..  Det var verkligen en hemsk tid och jag var otroligt ledsen över att hon var så otroligt förändrad. Victor påstod att det enbart berodde på att hon hade fått skällt på älg, vilket inte finns något bevis på att hon gjorde och jag tror bara att han hade skrämt henne och förmodligen varit elak mot henne när han hade henne själv.. 
Men övning ger ju färdighet och jag tror att det absolut kan bli bättre med tiden, hon har precis som jag fått ärr för livet men med tiden kommer dom att blekna även om dom alltid kommer synas.